Wiersma Culinair laat publiek smullen tijdens Soul & Food festival

De wintereditie van het Soul & Foodfestival was dit jaar voor het eerst onderdeel van de kerstmarkt in Heerenveen. Een gezellig, muzikaal en vooral smakelijk festival waar Wiersma Culinair aanwezig was met allerlei verrassende zeewier toepassingen. 

De missie van Wiersma Culinair was mensen informeren over hoe gezond zeewier kan zijn, maar dat het vooral ook erg lekker kan zijn. Vrijwel iedereen die naar het Soul & Food festival was gekomen, bezocht de kraam van Foppe Wiersma. Hier stond hij samen met zakenvrienden Mendelt en Pieter gedurende drie dagen het publiek te enthousiasmeren over de verschillende menu’s met zeewier.

Het was winters koud, maar het lekkere eten hield het publiek warm. Niet alleen het publiek had interesse en zat te smullen van de gerechten, ook het naastgelegen restaurant ’t Gerecht kreeg er al snel oren naar. Na het proeven van de zeewier brownies heeft de horeca-onderneming een fors aantal ingekocht.

Foppe: ”Ik vond het erg leuk om hier ook samen met mijn vrouw Annerie te staan. Zij trok extra de aandacht met haar vriendelijkheid en gastvrijheid. Zo konden we een breed publiek aanspreken”