Wiersma Culinair verkoopt burgers in gezonde sportkantine KV Heerenveen

Wiersma Culinair heeft in de Gezonde Sportkantine KV Heerenveen ruim 100 Umaburgers verkocht. De Umaburger is een burger gemaakt van rundvlees en uit het wild geoogst zeewier.

In de sportkantine werd het eind van het korfbalseizoen feestelijk gevierd. Hier kon men de UmaBurger bestellen waar chef-kok Foppe Wiersma vol lof over vertelde. Dankzij het zeewier is de UmaBurger namelijk lekker sappig en vooral voedzaam en duurzaam.

Een aantal jongens waren in eerste instantie sceptisch over de burger met zeewier toevoeging, maar probeerden het uiteindelijk toch. Nadat ze de burger geproefd hadden, bestelden ze nogmaals een burger. Sommigen bestelden zelfs voor een derde keer. Ze hadden nog nooit zo’n lekkere burger gegeten.